CodeFinity

Volledig zelf aanpasbare websites op maat.

Veel gestelde vragen

Algemene CodeFinity vragen

Wie is CodeFinity?
CodeFinity is een webdesign bedrijf uit Keerbergen. Met meer dan 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in consultancy en het het maken van professionele websites. Dagelijks staan wij kleine en grote bedrijven bij met het maken van de juiste beslissingen bij hun IT uitdagingen.
Wat is CodeFinity?
Wij helpen jou - onze gewaardeerde klant - in jouw vraag naar een uiterst eenvoudig te beheren professionele website.
Hoe kan ik CodeFinity contacteren?
email: info@codefinity.be
telefoon: +32 (0)494 29 77 70
Wij luisteren graag vrijblijvend naar uw vragen.

Vragen ivm de werkwijze

Welke dienst leveren jullie?
Wij leveren een eenvoudig zelf te beheren professionele website in de vorm van een maandelijkse dienst. De inhoud van uw website kan je ter aller tijden eenvoudig aanpassen. Ons Content Management System is zo ontworpen dat het creëren van een website net zo gemakkelijk is als het gebruiken van een tekstverwerkingsprogramma. Je kunt tekst en afbeeldingen plaatsen en andere inhoud toevoegen, zonder enige ervaring met programmeren.
Hoe lang duurt het om een website te creëren?
Na het betalen van de opstartkost creëren onze designers en programmeurs een website voor je. Deze professioneel ontworpen website is dan maximaal 14 dagen later klaar waarna je de pagina inhoud verder naar je eigen wensen kan aanpassen.
Wat krijg ik in mijn maandelijks abonnement
Je krijgt een volledige website, inclusief hosting, een eigen domeinnaam en emailadressen. Dus echt alles wat je nodig heeft om professioneel online te zijn met uw zaak.
Kan ik deze dienst ter aller tijden opzeggen?
Ja! Je kan deze dienst ter aller tijden opzeggen mits 1 maand opzegtermijn.

Vragen ivm de prijs

Wat krijg ik voor 24.99 euro per maand.
Je krijgt een volledige website, inclusief hosting, een eigen domeinnaam en emailadressen. Dus echt alles wat je nodig heeft om professioneel online te zijn met uw zaak.
Waarom moet ik een opstartkost van 399.00 euro betalen.
Wij maken voor jou een website op maat. Wij kijken naar jouw noden, vertalen dit in een gewenst ontwerp en dan laten wij onze designers en programmeurs dit implementeren. Alsook wordt uw account gereed gemaakt voor uw eigen emailadressen, eventuele domeinnamen aangevraagd en de hosting opgezet. Dit alles zodat je optimaal kan gebruik maken van onze diensten. Dit garandeerd een persoonlijke aanpak en een optimaal resultaat. Een koopje.
Hoeveel kost een domeinnaam?
In uw abonnement zit 1 domeinnaam gratis inbegrepen. Wens je meerdere domeinnamen te registreren dan is dit mogelijk tegen een maandelijkse meerprijs van 2.49 euro per domeinnaam.
Zijn deze prijzen exclusief btw?
Ja de genoemde prijzen op deze site zijn exclusief btw. Onze diensten zijn op maat gemaakt voor professionelen. Bent je particulier en wenst je toch van onze dienst gebruik te maken dan moet je bij elk bedrag 21% btw bijrekenen.

Vragen ivm de website

Hoe pas ik mijn website aan?
Het aanpassen van je website is gemakkelijk met behulp van de ons CMS. Zodra je website afgeleverd is, krijg je van ons een link naar ons CMS. Deze handige tool helpt je jouw website te beheren zonder dat je hoeft te beschikken over enige technische vaardigheden. Er zijn volledige text- en videohandleidingen beschikbaar en als je er niet uit komt kun je bovendien altijd contact opnemen met ons.
Ik heb al een domeinnaam, kan ik deze gebruiken?
Ja! Je kan zoveel domeinnamen naar je website laten doorverwijzen als je zelf wenst. Dit kan je laten doen door uw huidige provider, maar zo goed als al onze klanten geven het beheer hiervan aan ons. Op deze manier weten zij dat alles in goede handen is en alles optimaal samenwerkt. Het overnemen van bestaande domeinnamen zit inbegrepen in uw opstartkost.
Wat met de zoekmachines?
Wij zijn gespecialiseerd in Search Engine optimalisation (SEO). Wij leveren elke website af met de juiste semantische structuur zodat de zoekmachines zoals Google je optimaal kunnen indexeren. Daarnaast is het ook belangrijk dat je relevante inhoud toevoegt aan je site en dat je zoveel mogelijk links naar je website op andere websites hebt.